Βιομηχανικός εξαερισμός

Στις συνθήκες ενός βιομηχανικού χώρου περικλείονται η κατάλληλη θερμοκρασία, η σταθερή υγρασία, καθώς και η συνδυασμένη καθαρότητα και ταχύτητα κίνησης του αέρα. Eκτός απ’ αυτούς τους παράγοντες τα αερόφερτα στοιχεία μόλυνσης πρέπει να συλλέγονται και να καθαρίζονται με ταυτόχρονη εξασφάλιση της κυκλοφορίας και της ανανέωσης του αέρα.

Η εταιρεία μας με βάση την πολυετή εμπειρία της στον τομέα του Βιομηχανικού εξαερισμού και της εξυγίανσης περιβάλλοντος παραγωγικών χώρων προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε βιομηχανίες όπως χυτήρια, συνεργεία ηλεκτροσυγκολλήσεων , γαλβανιστήρια, βαφεία, γκαράζ, αποθήκες κλπ.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΠΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΩΝ

Μεγάλη γκάμα μοντέλων τροχήλατων μηχανημάτων απορροφήσεως για τοπικές θέσεις εργασίας εξοπλισμένων, βάση απαιτήσεων, με ηλεκτροστατικά φίλτρα, φίλτρα ενεργού άνθρακα, φίλτρα υψηλής συγκράτησης κλπ.

4.1

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΣΚΟΝΗΣ & ΚΑΠΝΟΥ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

Εξαρτήματα κατάλληλα είτε για τοπική απορρόφηση σε συνδυασμό με τροχήλατα απορροφητικά μηχανήματα είτε σε κεντρική απορρόφηση με δίκτυο αεραγωγών και φιλτρομονάδες. Κατασκευάζονται από γαλβανιζέ λαμαρίνα, λαμαρίνα inox ή αλουμίνιο.

4.2

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΡΙΝΙΣΜΑΤΩΝ

Εφαρμογή σε χώρους λειάνσεως μετάλλου για τοπική απορρόφηση αλλά και κεντρική απορρόφηση για περισσότερες θέσεις εργασίας με κεντρικό ανεμιστήρα, δίκτυο αεραγωγών και μονάδα φίλτρανσης.

4.3

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΝΕΦΟΥΣ ΛΑΔΙΟΥ

Αποτελεσματική εφαρμογή σε χώρους μηχανουργείων, πρέσες χύτευσης μετάλλου και πλαστικού υλικού.

4.4

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΧΥΤΗΡΙΟΥ

Μελέτη και κατασκευή συστημάτων εξαερισμού χυτηρίων με εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων απαγωγής και φίλτρανσης αέρα με ειδικές χοάνες και φιλτρομονάδες με φίλτρα Nomex, Scrubber κλπ.

4.5